Линда неразделна с млад танцьор (Снимки)    Жената на Кирил Петков

...
Линда неразделна с млад танцьор (Снимки)   
Жената на Кирил Петков
Коментари Харесай

Неутешима мъка! Ето с кого кръшка на мъжа си Линда Петкова

Линда неразделна с млад танцьор (Снимки)    Жената на Кирил Петков сияе в компания на звезда от „ Денсинг старс “ Съпругата на Кирил Петков Линда споделя дните си с млад и широкоплещест танцьор, съобщи „ Ретро “. Канадката е неразделна с левента Тихомир Гаврилов, който е взела за своя дясна ръка в сладкарницата си на пъпа на София.

Жената на някогашния министър председател е разпределила отговорностите в заведението си сред себе си и мачото. Отдавна канадката си търсеше помощник и непрекъснато пускаше разгласи за работа, само че или не се отзоваваха задоволително претенденти, или пък не отговаряха на критериите на Линда. Тихомир обаче я спечелил незабавно с визията си и бързо съумял да ѝ влезе под кожата. Двамата постоянно работят в заведението ѝ в комбина, като от надалеч си проличава какъв брой са щастливи, че споделят компанията си, а усмивката на госпожа Петкова не слиза от лицето ѝ.

Въпросният юнак не е професионален готвач, съвсем като Линда, чиято кулинарна звезда изгря в риалити шоуто за фенове готвачи „ Мастър началник “ преди няколко години. Всъщност Тихомир е играч по спортни танци с грандиозни триумфи на интернационалната сцена. Оказва се, че българинът цели два пъти е печелил известния по целия свят тв формат „ Денсинг старс “, който преди време се излъчваше и в България по Нова телевизия. Танцьорът е грабвал огромната премия в два сезона на шоуто чак в отдалечен Виетнам, където отпътувал тъкмо с тази цел. Първата му победа е от 2010 година, а втората – 3 години по-късно.

След триумфите обаче Гаврилов се връща у нас и с времето се отхвърля от танците. Как пътят му е стигнал до кулинарията и сладкарницата на Линда, не е ясно, само че в последните няколко месеца Петкова го е оставила даже да основава нови предписания за сладкиши, които да оферират на клиентелата си. Очевидно усетът на канадката не се е изменил в годините, тъй като Тихомир, съвсем като Кирил, е слаб, с тъмни коса и очи.

В последните седмици Линда, под натиска на пиарите на „ Продължаваме промяната “, непрестанно споделя задушевни фамилни фотоси с Петков, с цел да почисти имиджа му на „ кръшкач “, който му бе лепнат след слуховете за аферата му с някогашната му говорителка Лена Бориславова. Потребителите на обществените мрежи обаче не пестят рецензии по адрес на Петкови и пишат в мнения под сладникавите фрагменти: „ Дори за фотография не можете да имитирате фамилна естетика. Не съм злобар, изглеждате изкуствено един до различен “. Линда и Кирил са семейство от повече от 25 години и имат три дъщери, само че нееднократно са минавали през сериозни моменти в брака си. Преди време родственици на експремиера разкриха, че е имало интервал, в който канадката го е изоставила и се е върнала в родината си с децата им, като намекнаха, че зад избора ѝ е стоял различен мъж.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР